Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Wushu Sanda Shaolin Kung Fu Κυπρος

O κυπριακός Αθλητικός Σύλλογος WUSHU SANDA SCHOOL SHAOLIN KUNGFU του Δάσκαλου Μάριου Γερολεμίδη, απέδειξε πως το Νησί της Αφροδίτης είναι έτοιμο να απαντήσει στο κάλεσμα του Sanda και να δεχτεί την φιλική πρόκληση να ανέβει στο ίδιο lei tai με τους υπόλοιπους μαχητικούς αθλητές από όλα τα μέρη της χώρας.
Το Wushu διαδίδεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και κάθε ηλικίας. Το KUNG FU PORTAL συνιστά στους Κύπριους και σε όλους όσους ευρίσκονται στο νησί, να περάσουν από την σχολή του Μάριου Γερολεμίδη, ώστε να γνωρίσουν αυτή την όμορφη πολεμική τέχνη και τις ποικίλες τις εκφράσεις, από το μαχητικό άθλημα πλήρης επαφής Sanda και ήμιεαφής Qinda έως τις επιδείξεις και τις άοπλες ή ένοπλες χωρογραφίες Taolu.
Ο Δάσκαλος Γερολεμίδης, μαθητής του κύπριου Δάσκαλου Κυριάκου Ελευθερίου (Tao Club, Αθήνα), με τον Κυριάκο Κωνσταντίνου, έχουν δύο σχολές στις οποίες προπονούν τους νέους 'μαχητές' του αύριο, βασίζοντας την εκπαίδευση τους ιδιαίτερα στην εκμάθηση των τεχνικών εφαρμογών του Sanda. Απόδειξη αυτού τα 10 μετάλλια που κέρδισαν με ιδρώτα οι αθλητές τους, με ηλικίες από 15 μέχρι 28 :
Πέτρος Γερολεμίδης και Στέφανος Σταματίδης – SANDA – 2 χρυσά Χρήστος Νικολάου SANDA, Νικόλαος Ιακόβου SANDA, Θεόδωρος Πιπέρης SANDA, Νικόλας Χρηστοδούλου SANDA και Αλέξης Φραγκουλήδης QINDA – 5 αργυρά Ανδρέας Καραπατάκης, Γρηγόρης Λοίζου και Λάζαρος Πιπέρης QINDA – 3 χάλκινα
Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή σταδιοδρομία!
WUSHU SANDA SCHOOL SHAOLIN KUNGFU Προπονητές: Κυριάκος Κωνσταντίνου και Μάριος Γερολεμίδης
Κύπρος, (+357) 990 48708
Ευβοίας 33Α, Ανθούπολη Αγίας Βαρβάρας 11, Αρχάγγελος

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost