Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΛΙ: ενα κατ’ εξοχην ανδρικο κουρεμα μπορει να ειναι απολυτα θηλυκο και να απογειωσει τη γυναικεια φυση!

Ποιος είπε ότι το κοντό μαλλί είναι προνόμιο των ανδρών; Όσο κι αν κάποιοι (οι άνδρες κυρίως) αρνούνται να το παραδεχτούν και υποστηρίζουν πως γυναίκα και μαλλί δεν πάνε μαζί, στην πραγματικότητα το κοντό μαλλί στη γυναίκα είναι σέξι! Εξάλλου, τι πιο ελκυστικό και προκλητικό από ένα γυμνό γυναικείο λαιμό; Αν μη τι άλλο προκαλεί τα βλέμματα των ανδρών.

Συνήθως οι ίδιες οι γυναίκες, ενώ θέλουν να κάνουν αλλαγές και να δοκιμάσουν νέα πράγματα στα μαλλιά τους , επηρεαζόμενες κυρίως από την άποψη των ανδρών -ή τουλάχιστον της πλειοψηφίας τους γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις-, φοβούνται και δεν το τολμούν. Φοβούνται πως δεν θα είναι αρεστές, δεν θα είναι επιθυμητές από το αντίθετο φύλο, θα χάσουν στοιχεία από την θηλυκότητα και την σεξουαλικότητά τους. Κι όμως, αντιθέτως, τα θετικά σ’ ένα κοντό κούρεμα για τη γυναίκα είναι πολλά.
Το κοντό μαλλί τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τις γωνίες του. Είναι ιδανικό για γυναίκες με μικρό πρόσωπο -τα μακριά/ φουντωτά μαλλιά το κρύβουν- και λεπτά χαρακτηριστικά. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για γυναίκες με έντονα μάτια και διαπεραστικό βλέμμα. Δεν είναι τυχαίο που οι παλιές γυναίκες συνήθιζαν να λένε «κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου…» Επιπλέον, ένα κοντό κούρεμα, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, «ψηλώνει» τη γυναίκα. Δεν πέφτουν τα μαλλιά στους ώμους, ο λαιμός μένει ακάλυπτος κι αυτό οπτικά σου δίνει ύψος. Ένας ακόμα λόγος για να υιοθετήσει μια γυναίκα το λουκ, είναι πως αυτομάτως αποκτά ξεχωριστό στιλ και δικό της τύπο, τραβάει το βλέμμα, κάνει τη διαφορά και ξεχωρίζει. Πέρα, βέβαια, από το κομμάτι της εμφάνισης και του στιλ, ας μην ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό ∙ το πρακτικό κομμάτι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο και πιο γρήγορο από ένα κοντό κούρεμα ως προς την περιποίηση και το styling - ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι η καλύτερη επιλογή.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost