Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Θα ηθελες να εχεις μακρια μαλλια που κοβουν την ανασα οπως οι διασημες;

Γενικά: οι σταρ για να έχουν πλούσιο και μακρύ μαλλάκι επιλέγουν να τοποθετήσουν εξτένσιον στα μαλλάκια τους μιας και όπως όλες ξέρουμε χαρίζει πολύ θηλυκότητα σε κάθε γυναίκα.


Ποιες το έκαναν: Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Φέργκι, Κιμ Καρντάσιαν, Τζέσικα Άλμπα, Τζέσικα Σίμσον είναι λίγες μόνο από τις διάσημες που έδωσαν έξτρα χάρη, μήκος αλλά και όγκο στα μαλλάκια τους.





Aν θέλεις να δώσεις μήκος στο μαλλάκι σου τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τους ειδικούς που θα σου πουν ακριβώς πόσες τούφες χρειάζεται να τοποθετήσεις στα μαλλάκια σου για να πετύχεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Η τεχνική τοποθέτησης παίζει τεράστιο ρόλο αλλά και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στις ενώσεις.



 περισσότερος όγκος: αν έχεις λεπτή τρίχα και θέλεις να αποκτήσεις πιο πλούσιο, φουντωτό μαλλάκι τότε οι τούφες που θα χρειαστείς θα σου χαρίσουν όγκο. Το βασικό είναι να δημιουργηθεί ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα και να μην υπάρχουν κενά ή ανομοιομορφίες σε κάποιο μέρος του μαλλιού σου, πράγμα το οποίο εξαρτάται και από τον αριθμό που θα χρησιμοποιήσεις αλλά και κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθούν έτσι ώστε να "δένουν" αρμονικά με το υπόλοιπο.


Πόσο διαρκεί : ο χρόνο ζωής των εξτένσιον ποικίλλει ανάλογα με το είδος της τρίχας που χρησιμοποιείς αλλά και με το κατά πόσο τα προσέχεις και τα φροντίζεις σωστά. Μέχρι 5 με 7 μήνες είναι γενικά ο χρόνος ζωής των εξτένσιον με κερατίνη.




Καταστρέφει την τρίχα σου; Υπάρχει η φήμη ότι τα εξτένσιον καταστρέφουν την τρίχα σου, όμως το να εμπιστευτείς κάποιον επαγγελματία που ξέρει πώς θα το κάνει σωστά παίζει εδώ τεράστιο ρόλο. Αν τα εξτένσιον τοποθετηθούν σωστά στα μαλλιά δε θα σου καταστρέψουν καθόλου την τρίχα. Βέβαια οι τούφες που κολλάνε με ειδική διεργασία επάνω στη φυσική σου τρίχα δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν μικροζημιά στις ενώσεις, δηλαδή το σημείο που η φυσική σου τρίχα και η πρόσθετη κολλήσουν μεταξύ τους, ειδικά όταν πρόκειται για επιμήκυνση της τρίχας.




Πώς θα τα φροντίσεις σωστά: όταν πέφτεις για ύπνο πρέπει το μαλλάκι σου να είναι στεγνά και όχι νωπά γιατί το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις με απίστευτους κόμπους που εκτός του ότι είναι αντιαισθητικοί θα σε πονέσουν και πολύ μέχρι να τους ξεμπερδέψεις. Όταν κάνεις το λουσιματάκι σου καλό είναι να είσαι όρθια έτσι ώστε να αποφύγεις τον κίνδυνο να μπλεχτούν μεταξύ τους και να μην ξεμπλέκονται με τίποτα. Αν οι ενώσεις είναι από κερατίνη δεν πρέπει να επιβαρύνεις την τρίχα και να βάζεις μαλακτική κρέμα σε αυτό το σημείο.



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost