Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Antreas Divine Loizou εχει την βασικη επιμελεια των μαλλιων των κοριτσιων για 3η συνεχομενη χρονια

Ο Antreas Divine Loizou , ιδιοκτήτης του Divine Art Hair Salon θα έχει την βασική επιμέλεια των μαλλιών των κοριτσιών για 3η συνεχόμενη χρονιά στον διαγωνισμό Be The Next Model.

Ο Αντρέας ,γεννημένος στις 26,2,1989 και μόνιμος κάτοικος της Λευκωσίας από το 2003 ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα τις κομμωτικής. Το 2010 έγινε director στο divine art hair salon μια επιχείρηση που κατάφερε να δημιουργήσει με σκληρή δουλειά και με πολλή αγάπη προσφέροντας στον τομέα τις κομμωτικής.Παρόλο που δέχτηκε αρκετές και επίσημες προτάσεις από το εξωτερικό προτίμησε να μείνει στην κύπρο εξασκώντας το επάγγελμα και προσφέροντας ακόμα περισσότερα στον τομέα τις κομμωτικής στο νησί μας.Οι άντρες αλλά περισσότερο οι γυναίκες πάντα ενδιαφέρονται να γνωρίζουν τους καλλιτέχνες της κομμωτικής, τους ανθρώπους που, με τα μαγικά τους χέρια, χτένες και ψαλίδια, δημιουργούν όμορφα χτενίσματα ή κοψίματα! Έναν από τους πιο περιζήτητους Hair Arists της Λευκωσίας και όχι μόνο ,και δεν είναι άλλος από τον Antreas Divine ιδιοκτήτη του «Divine Art Hair Salon»


Ο Αντρέας, μόλις στα 28 του αποτελεί ένα από τους πλέον γνωστούς κομμωτές της Λευκωσίας και με το έμπειρο προσωπικό του αποτελούν εγγύηση για τις ποιοτικότερες κομμώσεις και χτενίσματα τόσο για καθημερινή εμφάνιση όσο και για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας. Ασχολείται με την τέχνη της κομμωτικής περισσότερα από 12 χρονια και η σκληρή του δουλεία αλλά και η συνεχής κατάρτιση και ενημέρωση τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει. Μάλιστα ο ίδιος ονειρεύεται στο μέλλον μια καριέρα στο εξωτερικό αλλά και ανάπτυξη της επιχείρησης του. 









Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost