Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες: δες γιατί!

                                             Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες: δες γιατί!
                                   

Αν νομίζεις πως το να είσαι πριγκίπισσα είναι εύκολη δουλειά και ποστάρεις κι εσύ εκείνα τα χαριτωμένα ''θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα'', ξανασκέψου το! Πάρε για παράδειγμα τις πριγκίπισσες των παραμυθιών και έλα να μιλήσουμε για αγάπες και έρωτες!



Η Σταχτοπούτα: ακούμε διαρκώς κριτική από κάθε αρσενικό (από το μπαμπά σου μέχρι και τον άντρα σου) για τα 100 ζευγάρια παπούτσια που έχουμε και τι τα χρειαζόμαστε. Ε, και έρχεται η Σταχτοπούτα να σου επικυρώσει πως ούτε από ομορφιά καταλαβαίνει ο πριγκιπάκος, ούτε από χαρακτήρα αλλά αντίθετα γυρίζει τα σπίτια για να βρει το κορίτσι που ταιριάζει στο γυάλινο γοβάκι.



Άσε που αν το καλοσκεφτείς, τα κορίτσια μιας ολόκληρης πόλης μαζεύτηκαν στο χορό για να διεκδικήσουν τον πρίγκιπα που θα καπάρωνε μόνο μία, κάτι σαν Σαββατόβραδο στο κλαμπ που 50 γυναίκες διεκδικούν τον ένα κούκλο και στρέιτ! ΥΓ: η Σταχτοπούτα που μαγείρευε, έπλενε, σιδέρωνε, καθάριζε το τζάκι, ήθελε ολόκληρη νεράιδα για να τη σουλουπώσει κι εμείς δεν μπορούμε να πληρώσουμε ούτε κομμώτρια!


Η Πεντάμορφη: είναι αυτό που λένε βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Γιατί μην μου πεις πως δεν είναι λίγες οι γυναίκες που απορρίπτουν έναν ασχημούλη πλην τίμιο άντρα για εκείνον που δείχνει καλός στα χαρτιά. Αν σκεφτείς βέβαια πως η Μπελ, η πεντάμορφη έπρεπε να αγαπήσει το τέρας για να γίνει πρίγκιπας, λίγες είναι εκείνες που δεν θα το έβαζαν στα πόδια και θα προτιμούσαν τον καλό στα χαρτιά Γκαστον.



Άριελ η γοργόνα: Αν νομίζεις πως μόνο εσύ κάνεις υποχωρήσεις στη σχέση σου για να την κάνεις να πετύχει, γελιέσαι. Το κορίτσι τούτο, αναγκάστηκε να απαρνηθεί την ουρά του, το σπίτι, τις φίλες του, άφησε τα λέπια, έβγαλε πόδια και μεταμορφώθηκε σε άνθρωπο. Kαι σαν να μην έφτανε η αλλαγή που έκανε σε όλη της τη ζωή, η Άριελ βρέθηκε να τραβιέται μαλλί με μαλλί με την ανταγωνίστρια που μάγεψε τον καλό της!


Η Χιονάτη: πέρα από τα δικά της σοβαρά οικογενειακά προβλήματα (μια μητριά που κυνηγάει να σε σκοτώσει, την απώλεια της μαμάς σου, έναν πατέρα που πολεμά στα ξένα), η Χιονάτη έπρεπε να βρει το δρόμο της στο δάσος και να συναντήσει τον πρίγκιπα κοιμισμένη. Δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, ο πρίγκιπας ξεχνά και να σε φιλήσει και μένεις αιωνίως στον ύπνο του δικαίου.


Η Γιασμίν: πάρε την πριγκίπισσα την όμορφη, την πλούσια με τον τέλειο κοιλιακό. Έψαχνε εναγωνίως την αληθινή αγάπη αλλά ο μπαμπάκας της ήταν πεπεισμένος να την πουλήσει για 30.000δολάρια. Και που κατέληξε; Έμπλεξε με έναν τύπο (Αλαντίν) άστεγο, καλόκαρδο μεν που ήταν πεπεισμένος πως είναι πρίγκιπας. Θα πεις, καλά εξελίχθηκαν τα πράγματα αλλά σκέψου την υπέρβαση της Γιασμίν που έπρεπε να εμπιστευθεί από καρδιάς ένα αγόρι, πράγμα σούπερ έξτρα δύσκολο.


Τιάνα: η πιο νεαρή πριγκίπισσα! Το κορίτσι τούτο, παρόλο που δεν ήταν πριγκίπισσα, φαντάστηκε πως το να υποδηθεί την πριγκίπισσα, θα την μεταμόρφωνε σε τέτοια. Και που κατέληξε; Φίλησε το βάτραχο και έγινε η ίδια βατραχίνα και ουχί ο βάτραχος- πρίγκιπας. Κοινώς, όπως όλες μας, μάθε πως όταν υποδύεσαι κάποια άλλη για να κερδίσεις έναν άντρα, θα τα φας τα μούτρα σου και η απάτη δεν θα αργήσει να φανεί.



Ραπουνζέλ: στολισμένη και με το μαλλί μέχρι τους γοφούς, η Ραπουνζέλ έπρεπε να βρει τον άντρα που θα την ελευθέρωνε από τα μάγια και τον πύργο, χάρη στα εξωτερικά της χαρακτηριστικά. Δηλαδή, κουκλίτσα μου, αν νομίζεις πως θα σε ερωτευτεί ο πρίγκιπας με το ταγάρι στον ώμο, ξύπνα, γιατί και το μαλλί πρέπει να το λούζεις και να του βάζεις κοντίσιονερ και να το βουρτσίζεις ολημερίς κι ολονυχτίς.



Ποκαχόντας: εκτός από το να αποδείξει πως ''τι κι αν είμαστε ερυθρόδερμοι ή λευκοί'' ένα και το αυτό αλλά ταυτόχρονα, η Πόκα, έπρεπε να τα βάλει με την ίδια της την οικογένεια για να διεκδικήσει την αγάπη με τον ξένο Τζον Σμιθ. Μαζί με όλα αυτά, έπρεπε και να αφήσει το σιγουράκι της, τον αρραβωνιαστικό που ήταν και κορμί και μορφή για τον αρραβωνιασμένο στη χώρα του Τζον!



Μουλάν: εδώ κι αν μιλάμε για την πλήρη μεταμόρφωση. Το φύλο της θυσίασε η Μουλάν για να βρει άντρα. Μπήκε στη μάχη, έπαιξε το αρσενικό για να κάνει το αρσενικό να την ερωτευτεί. Και πες μου εσύ, ξεκινώντας από τη δουλειά, πόσες φορές δεν έχεις αναγκαστεί να δείξεις τα ... καρύδια σου για να πείσεις έναν άντρα ότι αξίζεις!




πηγή . http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=27286&subid=2&pubid=129430096








Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost