Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Υπέροχα χείλη το φθινόπωρο με 4 τρικ

Το πιο σέξι σημείο του προσώπου σου είναι σίγουρα τα χείλη σου αρκεί να τους δίνεις την κατάλληλη προσοχή! Παρακάτω θα βρεις τα βασικά για τέλεια χείλη για φίλημα!
1.Τα χείλη σου να είναι ενυδατωμένα: το βασικό για να δείχνουν απαλά και έτοιμα για φίλημα! Αν τα χείλη σου είναι αφυδατωμένα τότε τίποτα δεν γίνεται. Έτσι πάρε ανά χείρας το λιπ μπάλμ σου και άπλωσε το στα χείλη σου πριν κοιμηθείς. Αν μείνεις πιστή στην ρουτίνα σου και το κάνεις κάθε βράδυ δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις βελούδινα χείλη για φίλημα!





                                                                                       

Aπολέπιση: ένα υποτιμημένο σχετικά με τα χείλη σου τιπ ομορφιάς είναι το να φροντίζεις να είναι απαλλαγμένα από τα νεκρά κύτταρα. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου είναι με την οδοντόβουρτσα «τρίβοντας» την μπρος και πίσω για να δείχνουν πάντα τα χείλη σου πιο λαμπερά και «γεμάτα»!








        

Ακριβώς όπως αλλάζεις τα καλοκαιρινά με τα χειμερινά σου ρούχα έτσι πρέπει να γίνει και με τα κραγιόν σου! Τα φθινοπωρινά χρώματα δεν γίνεται να είναι τα ίδια με τα καλοκαιρινά. Τι πιο υπέροχο να φοράς το αγαπημένο σου κραγιόν σε νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις και να δείχνουν τα χείλη σου πιο ζουμερά από ποτέ; Σε δαμασκηνί και βαθιές κόκκινες αποχρώσεις τα νέα χρώματα θα σε ενθουσιάσουν, γιατί να μένεις στις αποχρώσεις του καλοκαιριού;









Μην γλείφεσαι! Αν όλη την ώρα γλείφεις τα χείλη σου θα τα ωθήσεις στην αφυδάτωση! Τα ξηρά χείλη δεν είναι ότι καλύτερο και δεν αποκλείεται να τα δεις να ματώνουν πολύ εύκολα. Άπλωσε το λιπ μπαλμ σου και μην ασχολείσαι συνέχεια με τα χείλη σου!

                                                                     

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost