Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Οι 6 κανόνες του επιτυχημένου πρώτου ραντεβού

Το ραντεβού είναι σημαντική υπόθεση σε μια γνωριμία. Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική για το κατά πόσο μια σχέση μπορεί να προχωρήσει ή να λήξει αυτόματα. Αν και η χημεία ή η ερωτική έλξη παίζουν καθοριστικό ρόλο, υπάρχουν κάποιες πολύτιμες συμβουλές που μπορείτε να λάβετε υπόψη προκειμένου να βοηθήσετε το ραντεβού να έχει αίσια έκβαση.
Ας δούμε λοιπόν τους 6 Χρυσούς Κανόνες που θα σας οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

Δώστε βάση στην εμφάνιση

Στο πρώτο ραντεβού πρωταρχικό ρόλο παίζει η εμφάνιση. Εξαιρετικό χάρισμα το χιούμορ ή μια διευρυμένη κουλτούρα, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή η πρώτη εντύπωση θα δοθεί από την εμφάνιση, γι' αυτό και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό! Κάντε όλη την ιεροτελεστία ομορφιάς που οφείλει να κάνει κάθε γυναίκα... δηλαδή μανικιούρ, πεντικιούρ, κομμωτήριο, καθαρισμό προσώπου. Διαλέξετε ρούχα (και μακιγιάζ) που ταιριάζουν στην περίσταση, δηλαδή κομψά αλλά όχι υπερβολικά. Και μην το παρακάνετε με το άρωμά σας!

Να είστε ο εαυτός σας

Το καταλαβαίνουμε πως η πίεση μερικές φορές είναι μεγάλη, μιας και πιθανώς να περιμένετε ο άνδρας που κάθεται απέναντι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, αλλά αυτό δε θα το καταφέρετε με το να υποκριθείτε κάτι άλλο από αυτό που είστε. Μη φοβάστε λοιπόν να δείξετε το χαρακτήρα σας, να ξεδιπλώσετε το χιούμορ ή άλλες όμορφες πτυχές για τις οποίες οι φίλοι και η οικογένειάς σας είναι υπερήφανοι. Όσο πιο χαλαρές και αληθινές είστε, τόσο πιο ήρεμα και ουσιαστικά θα κυλήσει το ραντεβού.

Κλείστε το κινητό 

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και αφήστε κατά μέρος τα social media για όσο διαρκέσει η πρώτη σας συνάντηση. Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από κάποιον ή κάποια να μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο, να στέλνει μηνύματα, να τσεκάρει το instagram ή το twitter από το κινητό. Επειδή λοιπόν δε θέλετε να το βρείτε μπροστά σας (ή να δώσετε την εικόνα ότι κάτι τέτοιο θεωρείται επιτρεπτό) δείξτε τη σωστή συμπεριφορά... που πιστεύουμε πως θα εκτιμηθεί.

Διατηρήστε το μυστήριο 

Μην αποκαλύπτετε πολλά από την προσωπική σας ζωή. Είναι καλό να μιλήσετε με ειλικρίνεια για όσα σας συμβαίνουν, αλλά δε χρειάζεται να μοιραστείτε πληροφορίες που γνωρίζουν μόνο οι κολλητές σας. Σε γενικές γραμμές αποφύγετε δραματικούς τόνους, υπερευαίσθητες καταστάσεις, μίζερες ιστορίες, αναλυτικές περιγραφές. Το πρώτο ραντεβού σημαίνει χαρά και μυστήριο και ο κύριος που κάθεται απέναντι δεν έχει έρθει για να γίνει ο προσωπικός σας εξομολογητής.

Δείξτε ενδιαφέρον για όσα λέει  

Αυτό δε σημαίνει πως θα καθίσετε χωρίς να μιλάτε, αλλά κάντε eye contact και θέστε ερωτήσεις προκειμένου να μάθετε πράγματα για τον άλλον. Μην τον διακόπτετε ανά πάσα στιγμή προκειμένου να πείτε τα δικά σας (για τα οποία θα μιλήσετε όταν σας δώσει χώρο και χρόνο για να σας γνωρίσει). Η πολυλογία δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που εκτιμάει ένας άνδρας, εκτός και αν αυτός ο άνδρας σας ερωτευτεί, οπότε θα εκτιμάει τα πάντα.

Αποφύγετε σεξ και αλκοόλ

Μπορεί το ραντεβού να πήγε τέλεια και μπορεί αυτός ο άνδρας να σας αρέσει πολύ, αλλά το να κάνετε σεξ μαζί του στο πρώτο ραντεβού δεν είναι καθόλου, μα καθόλου καλή ιδέα (εάν βέβαια ψάχνετε κάτι σοβαρό). Εάν καταλήξετε στο κρεβάτι μαζί του, το πιο πιθανό είναι να μην σας δει πλέον «σοβαρά», δηλαδή να υποθέσει πως δεν είστε κορίτσι για σχέση. Γι' αυτό συγκρατηθείτε! Εάν τα πράγματα πάνε καλά, θα έχετε όλο το χρόνο και να διασκεδάζετε μαζί ως το πρωί και να κάνετε σεξ συνέχεια.
ΠΗΓΗ: www.mama365.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost