Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Είναι δύο από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο! Ή θα λέγαμε καλύτερα, δύο πανέμορφοι άγγελοι........


Πριν 13 χρόνια ήταν αχώριστες φίλες και ξεκινούσαν δειλά τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας. Τότε ελάχιστοι τις γνώριζαν.
Σήμερα εκτός από φίλες, είναι δύο από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο! Ή θα λέγαμε καλύτερα, δύο πανέμορφοι άγγελοι, μιας και αναδείχθηκαν από τα φαντασμαγορικά σόου της Victoria Secret.
Η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι δύο σούπερ μόντελ με καριέρα που θα ζήλευαν πολλές. Στα 30 τους χρόνια ήδη μετρούν τεράστιες επαγγελματικές επιτυχίες, αφού και οι δύο έχουν γίνει πρόσωπα καμπάνιας στις μεγαλύτερες εταιρίες, ενώ πρωταγωνιστούν κάθε φορά στα σόου της Victoria Secret, όπου κάθε πέρασμά τους, κόβει την ανάσα!
Η βραζιλιάνικη καταγωγή τους, το ταμπεραμέντο τους αλλά και η τύχη, τις έκανε να απογειωθούν επαγγελματικά. Εκτός από το μόντελινγκ, και οι δύο έχουν ασχοληθεί με το χώρο της τηλεόρασης αλλά και της υποκριτικής με μεγάλη επιτυχία.
Εκτός από επιτυχημένα μοντέλα, έχουν καταφέρει να κάνουν τη δική τους οικογένεια και μάλιστα έχουν αποκτήσει από δύο παιδάκια η κάθε μία. Η Αμπρόσιο είναι παντρεμένη από το 2008 και έχει αποκτήσει δύο πανέμορφα κοριτσάκια, ενώ η Λίμα ένα χρόνο πριν έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα της.
Δείτε φωτογραφίες από την επαγγελματική αλλά και προσωπική τους ζωή:


Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο μαγεύει με το πέρασμά της......


                               Η Αντριάνα Λίμα είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου........



Πηγή: 
mothersblog.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost