Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Φροντιδα των μαλλιων μετα τον ηλιο

Τα υγιή λαμπερά μαλλιά, μας ομορφαίνουν! Τί κάνουμε όμως όταν ο ήλιος μας τα έχει κάνει θαμπά και άγρια;
Όλοι αγαπάμε τον ήλιο και τη θάλασσα, κανείς όμως δεν αγαπά το αποτέλεσμα αυτών στα μαλλιά του, στο τέλος του καλοκαιριού. Για να μας μείνουν, λοιπόν, μόνο οι ευχάριστες στιγμές του καλοκαιριού και όχι τα κουρασμένα και άτονα μαλλιά, χρειάζεται απλά να τα περιποιηθούμε!


Για να ξαναβρούν τα μαλλιά την ελαστικότητα και τη λάμψη τους, χρειάζονται καλλυντικά προϊόντα που να κάνουν επανόρθωση και θρέψη. Το πιο βασικό προϊόν περιποίησης είναι η μάσκα μαλλιών. Μια καλή μάσκα μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τα μαλλιά μας! Η μάσκα τοποθετείται 1-2 φορές την εβδομάδα σε νωπά μαλλιά ακριβώς μετά το λούσιμο και αφήνεται από 2 έως 10 λεπτά (ο χρόνος παραμονής ποικίλει ανάλογα με το προϊόν), ώστε να εισχωρήσουν όλα τα θρεπτικά στοιχεία της. Κάποια πολύ δραστικά θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στις μάσκες που θρέφουν και αναδομούν την τρίχα είναι το βούτυρο karité, το έλαιο jojoba και το βούτυρο φοίνικα.
Πέρα από τις μάσκες όμως, που αποτελούν βασική θεραπεία των μαλλιών, υπάρχουν και τα προϊόντα χωρίς ξέβγαλμα που τοποθετούνται κυρίως στις άκρες μετά το ξέβγαλμα και το σκούπισμα και μένουν μέχρι το επόμενο λούσιμο, προστατεύοντας έτσι και διατηρώντας τα μαλλιά μας ενυδατωμένα και όμορφα!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost