Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Συμβουλές περιποίησης για ξανθά μαλλιά ενόψει του καλοκαιριού

Όσο δύσκολο είναι να αποκτήσετε το τέλειο ξανθό χρώμα που επιθυμείτε, άλλο τόσο δύσκολο είναι να το διατηρήσετε "ζωντανό" και λαμπερό.
Αυτό που θα σας βοηθήσει σημαντικά να αποφύγετε το ξεθώριασμα στην ξανθιά κόμη σας είναι η σωστή επιλογή του σαμπουάν. Επιλέξτε πάντα ένα ειδικό σαμπουάν για ξανθά-βαμμένα μαλλιά που θα εμποδίσει το κιτρίνισμα του χρώματος. 

Καταστροφή για τα μαλλιά, πόσο μάλλον για τα ξανθά, είναι το καθημερινό στέγνωμα με πιστολάκι, οπότε αν δεν είναι απαραίτητο αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν μόνα τους κάποιες φορές. Μόλις βγείτε από το μπάνιο, σκουπίστε καλά τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν. Αν σας αρέσει το styling χρησιμοποιήστε ρόλεϊγια αναλαφρες μπούκλες και όγκο στα μαλλιά σας. 

Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει και θα εκτίθεστε όλο και περισσότερο στον ήλιο, βάψτε τα μαλλιά σας ένα δύο τόνους πιο σκούρα από το ξανθό συνήθως επιλέγετε. 
Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι το χρώμα ξανοίγει σταδιακά. Αποφύγετε τις σαντρέ-πλατινέ αποχρώσεις και προτιμήστε μια πιο καστανή βάση, η οποία σιγά σιγά θα αποκτήσει τις φυσικές χρυσαφί ανταύγειες που χαρίζει ο ήλιος. Επιπλέον η αντίθεση που κάνουν με τη μαυρισμένη επιδερμίδα κολακεύει απίστευτα. Μην ξεχνάτε εξάλλου, ότι η μόδα φέτος επιβάλλει πιο σκούρο χρώμα μαλλιών στις ρίζες και πιο ανοιχτό στις άκρες. 






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost