Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Τάσεις – Χρώμα Μαλλιών Καλοκαίρι 2013

Τα φυσικά χρώματα στα μαλλιά κυριαρχούν αυτό το Καλοκαίρι αφού τονίζουν ιδιαίτερα την φυσική ομορφιά. Μπορείτε να επιλέξετε όλες τις αποχρώσεις του καστανού, ανοιχτό, αρκετά σκούρο, καστανοχάλκινες και χαλκοκόκκινες. Αποχρώσεις ακόμα και του φυσικού ξανθού.
Οι ανταύγειες είναι και πάλι στην μόδα και το χρώμα αυτών της επιλογής σας. Ανταύγειες σε όλα τα μαλλιά, σε μερικά σημεία των μαλλιών σε αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου, του φούξια, του πράσινου για όσες το τολμούν.
Το ombre look παραμένει στην μόδα και αυτό το Καλοκαίρι. Η ανατροπή που γίνεται έντονα αυτή τη σεζόν είναι το ombre hair με ξανθιά βάση και σκούρες άκρες. Ένα διαφορετικό ombre look για τις ξανθές, που το είδαμε και το περασμένο καλοκαίρι είναι οι άκρες σε σιέλ, ροζ ή μοβ.
Τέλος για κάτι ακόμη πιο extreme το φετινό Καλοκαίρι υπάρχει και η λύση της περούκας style. Δηλαδή πολύ έντονα και ασυνήθιστα χρώματα ή ακόμη και μείξη αυτών. Μερικά από αυτά επιτυγχάνονται με βαφές κομμωτηρίου, ενώ τα υπόλοιπα είναι νεροχρώματα που αποχωρούν μετά από μερικά λουσίματα. ‘Έτσι μπορείτε να κάνετε μερικές εμφανίσεις με έντονα χρώματα και μετά πάλι να κυκλοφορείτε με την φυσιολογική σας απόχρωση.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost