Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Οι διαγωνιζoμενες θα εχουν την ευκαιρια να ζησουν αξεχαστες στιγμες !!!


Ο διαγωνισμός BE THE NEXT MODEL, ξεκίνησε το 2015 βάζοντας ως στόχο να αναδείξει τόσο την ομορφιά και την γοητεία, όσο και τις ικανότητες και την προσωπικότητα του γυναικείου φύλου.


Το γεγονός του ότι γίνεται μακριά από τους τηλεοπτικούς φακούς, που στο βωμό της εξασφάλισης υψηλών ποσοστών τηλεθέασης δεν υπολογίζουν διόλου την ανθρώπινη πτυχή των διαγωνιζομένων, είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί πλέον θεσμό αφού βρίσκεται κοντά σας για τέταρτη  συνεχή χρονιά κουβαλώντας μαζί του τις λαμπρές επιτυχίες και εμπειρίες των τριών προηγούμενων ετών. 

Οι διαγωνιζόμενες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αξέχαστες στιγμές καθώς θα περάσουν από ποικίλες δοκιμασίες, αλλά και θα αποκομίσουν πολλές γνώσεις εμπλουτίζοντας το σακίδιό των εμπειριών τους με ανεκτίμητης αξίας εφόδια που θα τους είναι αναγκαία τόσο για το χτίσιμο της καριέρας τους όσο και για την μετέπειτα ζωή τους.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από γνωστά και καταξιωμένα ονόματα του χώρου, τα οποία θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν με επαγγελματισμό και αντικειμενικότητα την κάθε διαγωνιζόμενη.

Η έναρξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 5/11 

Είμαστε σίγουροι ότι φέτος όπως και κάθε χρονιά το BE THE NEXT MODEL, θα στεφτεί με επιτυχία μιας και η συνταγή της επιτυχίας αυτής είναι η θέληση και η ενέργεια όλων των συμμετεχόντων αλλά και η ηθική και υλική υποστήριξη των χορηγών που επιθυμούν να πλαισιώσουν αυτή τη προσπάθεια!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost