Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Αυτη θα ειναι η κριτικη επιτροπη του be the next model season 4








Στην κριτική επιτροπή ένας καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας.Ο Μιχάλης Λάζος σπούδασε σχέδιο μόδας στην Ιταλία όπου έκανε και την πρακτική του,οι δημιουργίες του είναι διαθέσιμες στη Νέα Υόρκη, στο Μιλάνο και τώρα στην Κύπρο.






Η Χάρις Χριστοφόρου είναι η αντιπρόσωπος της επωνυμίας Fullah Sugah Cyprus στην Κύπρο από το 2013 . Η επωνυμία Fullah Sugah ακολουθεί την παγκόσμια τάση και ορίζει μια ολοκληρωμένη πρόταση με σεβασμό στις ανάγκες και στυλιστικές προτιμήσεις της σύγχρονης γυναίκας . Η Χάρις είναι δημιουργική, παθιασμένη ,με θετική ενέργεια και δυναμική. Είναι η καρδιά, το μυαλό και η ψυχή του Fullah Sugah Cyprus,και ένα κορίτσι full of sugar!


  Για τρίτη χρονιά κριτής στο be the next model Ο Ζαχαρίας Πέτρου γνωστός στο χώρο της μόδας στην Κύπρο, με τις ιδιότητες του ως fashion Pr & Marketeer – stylist. Είναι ένα κοσμικό άτομο στο νησί και άρθρα και συνεντεύξεις του συχνά φιλοξενούνται σε κορυφαία περιοδικά, ενημερωτικά sites και τηλεοπτικές εκπομπές σε κανάλια της Κύπρου, όπου τον είχαμε δει να εμφανίζεται με δικό του ένθετο μόδας σε πρωινή εκπομπή κάθε εβδομάδα.
Είναι συνιδιοκτήτης της Boutique ΜΟΝΟΕΝΑ και συνεργάτης στο atelier του γνωστού σχεδιαστή μόδας G.ENGLEZOS.
Σπούδασε στο Παρίσι Hotel management & Tourism και με την επιστροφή του αμέσως ασχολήθηκε με την μόδα, επηρεασμένος πάντα από την υψηλή ραπτική του Παρισιού.
Τον τελευταίο καιρό τον συναντάμε σε fashion events αλλά και ως Judge σε επιτροπές διαγωνισμών ομορφιάς.



Η Έλενα Τσιακούπη είναι γνωστή δημοσιογράφος σε Κύπρο και Ελλάδα. Σπούδασε Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Δημοσιογραφία στο Ελευθερο Εργαστήρι σπουδών του ΑΝΤ1 οπως επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό στην Διεύθυνση Επιχειρήσεων.
Κατά την διάρκεια των σπουδών της στην, δούλεψε στον ΑΝΤΕΝΝΑ Ελλάδος και στα περιοδικά «Very Sorry» , «Paparazzi», «Glam and style» και «Τηλέραμα».
Στην πορεία της καριέρας της εργαστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός όπως επίσης και τηλεοπτικά στο Capital Tv, Mega. Για 4 χρόνια βρίσκοταν στο ΡΙΚ1 στην εκπομπη "Καλή σας μέρα" με το δικό της ένθετο.Πέρσι την παρακολουθούσαμε στο Σίγμα στην εκπομπή "Love&Style".
Είναι από τις πρωτοπόρες στην διαδικτυακή ενημέρωση, αφού έχει εργαστεί σε αρκετά διαδικτυακά site . Πλέον είναι διευθύντρια του Socialista.com.cy και General Manager στο Menstyle.com.cy.


 Ο Μάριος Φρίξου είναι Κύπριος συγγραφέας και εκπαιδευτικός. Γεννήθηκε το 1979 στη Λάρνακα. Είναι φιλόζωος, ακτιβιστής και υπέρμαχος ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάσης φύσεως. Από πλευράς δικής του έχει κάνει μεγάλους αγώνες για την πολιτική συμβίωση στην Κύπρο όπου και εν τέλει έγινε νόμος μέσω της κυπριακής βουλής το 2015. Επίσης, κατά καιρούς διεξήχθησαν διάφορες φιλανθρωπικές εκστρατείες όπου σημαντικό μέρος από τη διάθεση των βιβλίων του στήριξε παιδιά της πατρίδας μας είτε άπορα είτε με σοβαρά προβλήματα υγείας. Εδώ και χρόνια δημοσιεύονται άρθρα του σε ιστοσελίδες ενημέρωσης κυρίως κοινωνικού περιεχομένου. Η μεγάλη του αδυναμία είναι η μάνα του γι' αυτό και θαυμάζει τη γυναίκα σε όλο της το μεγαλείο.



 Η Monica Danesh είναι Μοντέλο τα τελευταία 9 χρόνια , έχει παραστεί σε πολλά Fashion Show καταξιωμένων σχεδιαστών και φωτογραφίσεις όπως η καμπάνια του fasouri Waterpark 2017 , εξώφυλλο του περιοδικού Prestige . επίσης διοργανώνει και λαμβάνει μέρος σε αρκετά φιλανθρωπικά shows,είναι ιδιοκτήτρια σχολής Modelling και σπουδάζει παράλληλα Business Administration

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost