Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Keratin treatment!



Εάν επιθυμείτε να έχετε ίσια και απαλά μαλλιά, οι θεραπείες με βάση την κερατίνη είναι η καλύτερη λύση.Τα αποτελέσματα της θεραπείας με κερατίνη είναι εντυπωσιακά και για αρκετό διάστημα τα μαλλιά σας είναι ίσια και λαμπερά. Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε την κερατίνη,
Η διαδικασία διαρκεί περίπου 90 λεπτά ή και περισσότερο, αναλόγως του μήκους των μαλλιών.

-Εξοικονόμηση χρόνου: Εάν ισιώνετε συχνά τα μαλλιά σας, η θεραπεία με κερατίνη σας βοηθά να εξοικονομήσετε έως και 40-60% του χρόνου ισιώματος.
-Φριζάρισμα: Ξεχάστε το ενοχλητικό φριζάρισμα μετά τη θεραπεία με κερατίνη. Μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα ανεξαρτήτως της υγρασίας που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και τα μαλλιά σας θα παραμείνουν ίσια.
-Λούσιμο: Όταν κάνετε τη θεραπεία δεν πρέπει να λουστείτε για 3-4 ημέρες κι αυτό επειδή το προϊόν χρειάζεται χρόνο για να δράσει.
-Συντήρηση: Θα πρέπει μετά τη θεραπεία να χρησιμοποιείτε σαμπουάν χωρίς θειικό νάτριο, ώστε να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.
-Διάρκεια: Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν 6 περίπου μήνες.

Η κερατίνη βοηθά ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, χρειάζεται όμως προσοχή κατά τη χρήση της πρέσας. Η υπερβολική θερμότητα καίει την τρίχα και οδηγεί στο σπάσιμο. Η κερατίνη βοηθά επίσης στην αποκατάσταση της τρίχας αλλά ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι υγιή μπορεί να τα δυναμώσει και να τα κάνει πιο ανθεκτικά. info&resv 22386080-96764304











Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost