Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ο διαγωνισμός αυτός που έγινε πλέον θεσμός, βρίσκεται και πάλι κοντά σας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.





Ο διαγωνισμός BE THE NEXT MODEL, ξεκίνησε το 2015 με σκοπό να αναδείξει τις ομορφότερες και γοητευτικότερες κοπέλες του τόπου μας, να ζήσουν το όνειρο τους κάνοντας το επόμενο σημαντικό βήμα στο χώρο της μόδας.
Ο διαγωνισμός αυτός γίνεται μακριά από τους τηλεοπτικούς φακούς που σκοπό έχουν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και δεν υπολογίζουν καθόλου την ψυχική και ηθική στήριξη των διαγωνιζομένων.
Ο διαγωνισμός αυτός που έγινε πλέον θεσμός, βρίσκεται και πάλι κοντά σας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι διαγωνιζόμενες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες καταβάλοντας μεγάλη προσπάθεια μέσω ποικίλων δοκιμασιών, όπου και θα κριθούν για τα αποτελέσματα τους από κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από γνωστά ονόματα στον χώρο της μόδας.
Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 4/5/2017 στο Pavilion Hall στην Λευκωσία όπου θα λάβουν μέρος και αξιότιμοι σχεδιαστές μόδας από την Κύπρο και την Ελλάδα.
Η μεγάλη επιτυχία του BE THE NEXT MODEL κάθε χρονιά, βασίζεται τόσο στην θέληση και ενέργεια όλων των συμμετεχόντων όσο και στην ηθική και υλική υποστήριξη χορηγών που επιθυμούν να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια.




Παρουσιάστρια του Διαγωνισμού Ομορφιάς Βe the next model 2017 θα είναι η πανέμορφη καλλονή Christina Matsa !!!
Γεννημένη στην Λάρνακα η μόλις 23 ετών Χριστίνα Μάτσα έχει καταφέρει εντυπωσιακά πράγματα στην καριέρα της.
Κάνει θραύση στον χώρο της ξενόγλωσσης dance pop R&B και είναι γνωστή ως το παιδί θαύμα που κατέκτησε την Κύπρο και αργότερα την Ευρώπη!
Μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το single "my reason" που έγεινε πλατινένιο πριν χρόνια μας παρουσίασε όλα αυτά τα χρόνια μοναδικά dance κομμάτια που έκανε όλους μας να την λατρεψουμε! Τελευταίες τις επιτυχίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι "Love 4 2" και το ελληνόφωνο "Σ αγαπώ"
BE THE NEXT MODEL 2017
Be The Next Model 2017 Ίσως να είσαι εσύ η επόμενη ? ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ :99814381 - 95542844
Δημοσιεύτηκε από Be The Next Model στις Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost