Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Hair extensions

Αποκτήστε τώρα, μέσα σε λίγες ώρες πλούσια και μακριά μαλλιά όπως πάντα θέλατε


Σήμερα όμως μπορούμε να μιλάμε για τοποθέτηση extension που να μην δημιουργεί πρόβλημα στην φυσική τρίχα, να αντέχει στο χρόνο, να χαρίζει φυσική εμφάνιση, να τοποθετείται εύκολα, με ασφάλεια και να μην καταστρέφει την τρίχα όταν αφαιρείται. Η αφαίρεση είναι εύκολη όπως και η τοποθέτηση.



















































































































ULTRASONIC 5000 - ΨΥΧΡΗ ΕΝΩΣΗ 

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

Μετά την επιτυχημένη πορεία του κλασσικού συστήματος GL3200, η Great Lengths, και πάλι πρωτοπορεί με την αξεπέραστη τεχνολογία της ψυχρής πλακέ ένωσης.

Laser (ψυχρή κόλληση)

Extension με την νέα τεχνολογία "κρύας κόλλησης" laser. Η νέα μέθοδος έρχεται να καλύψει τις ειδικές ανάγκες πελατών με εξαιρετικά ευαίσθητη η λεπτή τρίχα. Το νέο laser είναι ένα πλήρως ανανεωμένο μηχάνημα για την επιμήκυνση των μαλλιών, βασισμένο στην τεχνολογία των υπερήχων!
Το μηχάνημα παράγει μικρές υπερηχητικές δονήσεις (ultrasonic vibrations). Οι δονήσεις αυτές, μαλακώνουν την κερατίνη ώστε να εφαρμοστεί πλήρως στο σημείο συγκόλλησης. Κατόπιν επιτυγχάνεται η κρυσταλοποίησή της δημιουργώντας μια συγκόλληση ομαλή, ανθεκτική και τελείως αόρατη. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, για πλακέ συγκολλήσεις μίνι η στρογγυλές.

Κυρίως για γυναίκες με λεπτή τρίχα και αραίωση, όπου το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό καθώς μπορούμε να δώσουμε μήκος και όγκο, για γυναίκες που επιθυμούν από τη μια μέρα στην άλλη να έχουν μακριά μαλλιά, για γυναίκες που έπειτα από χημειοθεραπείες θέλουν να μακρύνουν το μαλλί τους.






DIVINE ART HAIR SALON eleftherias 11βγ anthoupoli, 2304 Nicosia, Cyprus til.22386080 -- 96764304






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost