Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οδηγιες για σωστο λουσιμο:HAIR EXTENSIONS

*Τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα (αναλογα και με τον τυπο των μαλλιων σας βεβαια) πρεπει να λουζετε τα μαλλια σας,ωστε να διατηρουνται τα hair extensions καθαρα και απαλα!

*Αν τωρα σας τοποθετησαν τα extensions πρεπει να περασουν 72 ωρες για να λουστειτε!

*Προτιμηστε σαμπουαν με χαμηλο ph (οξινο) και ενα καλο conditioner ειναι απαραιτητο!Ο κομμωτης σας μπορει να σας καθοδηγησει στη σωστη επιλογη!

*Πριν λουστείτε, ειναι απαραιτητο να χτενίσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας ωστε να ξεμπλεχτουν και να φυγει η περίσσια ποσοτητα προιοντων styling!

*Εαν νιωθετε τα μαλλια σας πολυ αγρια και ξηρα,μπορειτε να περασετε τωρα το conditioner (μονο στις ακρες ποτε πανω στις ενωσεις) και να προχωρησετε μετα στο λουσιμο!

*Προτιμηστε να λούζεστε όρθια στο μπάνιο τουλάχιστον μεχρι να εξοικειωθείτε απόλυτα με τα extensions!

*Κάνετε απαλό μασάζ στις ρίζες σας με το σαμπουαν,ποτέ με κυκλικες κινησεις και απλωστε το και στα υπόλοιπα μαλλιά. 

*Προσπαθηστε να μην τριβετε τις ακρες των μαλλιων σας (και των extensions στην προκειμενη περιπτωση) πανω στις ριζες,γιατι το πιο πιθανον ειναι να μπλεχτουνε μεταξυ τους!

*Επαναλάβετε την ιδια διαδικασια και ξεβγάλτε καλα το σαμπουαν. 

*Βάζετε άφθονο conditioner και το αφήνετε να ενεργήσει για 2 λεπτά, αλλά με προσοχή μην ακουμπήσει τις ενωσεις των extensions! 

*Ξεβγάζετε το conditioner με αφθονο νερο και με φαρδιά χτένα ή πηρούνα χτενίζετε απαλά τα μαλλια ωστε να μην ειναι μπλεγμενα.

*Μπορειτε, και ειναι απαραιτητο τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα να κανετε μασκα στα μαλλια σας,αλλα ποτε μην την βαζετε πανω στις ενωσεις!Θα βοηθησει και τα extensions να διατηρηθούν σε καλη κατασταση!

*Ταμπονάρετε απαλά τα μαλλιά με πετσέτα για να φυγουνε τα πολλα νερα, χωρίς να κάνετε κυκλικές κινήσεις. 

*Βάλτε σιλικόνη στις άκρες των μαλλιών και των extensions ή καποιο αλλο προιον αν σας το εχει προτεινει ο κομμωτης σας και στεγνώνετε φυσικά ή με πιστολάκι. 

*Σε περιπτωση που μετα θελετε να πάτε για υπνο,ποτε μην αφηνετε τα μαλλια σας νωπα!Πρεπει παντα να ειναι στεγνα,γιατι αλλιως το πρωι τα μαλλια σας και τα extensions θα ναι πολυ μπλεγμενα και το αποτελεσμα απογοητευτικο!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost