Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Aντρέας Divine: Ο 25χρονος Hair Artist με τα μαγικά χέρια, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες για καριέρα στο εξωτερικό



Οι άντρες αλλά περισσότερο οι γυναίκες πάντα ενδιαφέρονται να γνωρίζουν τους καλλιτέχνες της κομμωτικής, τους ανθρώπους που, με τα μαγικά τους χέρια, χτένες και ψαλίδια, δημιουργούν όμορφα χτενίσματα ή κοψίματα!  Έναν από τους πιο περιζήτητους Hair Arists της Λευκωσίας και όχι μόνο σας συστήνουμε σήμερα και δεν είναι άλλος από τον Αντρέα Λοΐζου (Divine Art)  ιδιοκτήτη του«Divine Art Hair Saloon»

Ο Αντρέας, μόλις στα 25 του αποτελεί ένα από τους πλέον γνωστούς κομμωτές της Λευκωσίας και με το έμπειρο προσωπικό του αποτελούν  εγγύηση για τις ποιοτικότερες κομμώσεις και χτενίσματα τόσο για καθημερινή εμφάνιση όσο και για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.  Ασχολείται με την τέχνη της κομμωτικής περισσότερα από 10χρονια και η σκληρή του δουλεία αλλά και η συνεχής κατάρτιση και ενημέρωση τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει. Μάλιστα ο ίδιος ονειρεύεται στο μέλλον μια καριέρα στο εξωτερικό αλλά και ανάπτυξη της επιχείρησης του. Διαβάστε όλα όσα μας είπε σε συνέντευξη του στον Στέλιο Στυλιανού.

-Αντρέα πως πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με την κομμωτική; Είναι κάτι που ήθελες από μικρός;
Ναι, από μικρός ασχολούμουν με την τέχνη και την ομορφιά και έτσι σιγά σιγά, σε πολύ νεαρή ηλικία η αλήθεια, μόλις στα 13 μου, αποφάσισα ότι αυτό θέλω να κάνω  για το υπόλοιπο της ζωής μου. Είναι κάτι που αγαπώ και με εκφράζει.

-Τελικά η κομμωτική είναι απλά ένα διεκπεραιωτικό  επάγγελμα ή μια δημιουργική τέχνη;
Εννοείται πως η κομμωτική είναι μια τέχνη, η οποία μάλιστα εξελίσσεται συνεχώς και όσοι δεν το έχουν καταλάβει, δυστυχώς έχουν χάσει το παιχνίδι. Πρόκειται για ένα χώρο που έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις, χρησιμοποιώντας και τη φαντασία σου πολλές φορές.

-Αντρέα μου έχει κάνει εντύπωση η απήχηση σου στο Facebook και η ενασχόληση σου με τα social media. Είναι κάτι που σε έχει βοηθήσει στη δουλεία σου;
Η αλήθεια είναι πως το Facebook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξεις αυτά που έχεις δημιουργήσει. Είναι ο καθρέπτης της δουλειάς σου στον κόσμο και σίγουρα με έχει βοηθήσει στο να γίνω γνωστός τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό, αφού μέσω του ίντερνετ η αναγνώριση  που μπορείς να αποκτήσεις είναι πολύ μεγάλη.

Ποιο κομμάτι της κομμωτικής τέχνης απολαμβάνεις περισσότερο;
Όλα γύρω από την κομμωτική με εξιτάρουν και τα αγαπώ το ίδιο, αλλά αυτό που με έχει κάνει ξεχωρίζω είναι η δημιουργία βραδινών χτενισμάτων, γιατί έτσι χρησιμοποιώ και πιο πολύ την φαντασία μου.

-Ποια είναι η άποψη σου για το επίπεδο της κομμωτικής στην Κύπρο;
Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό. Στην Κύπρο, έχουμε πολλά ταλέντα και πολλούς αξιόλογους συναδέλφους αλλά και ορισμένους που δείχνουν δυστυχώς έλλειψη επαγγελματισμού και προσπαθούν να καταστρέψουν την κομμωτική, χαμηλώνοντας το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών τους για να προσφέρουν πιο χαμηλές τιμές, χρησιμοποιώντας κακής ποιότητας προϊόντα στα μαλλιά με αποτέλεσμα να δημιουργούν στους πελάτες μέχρι και προβλήματα υγείας, αλλεργίες κτλ.



-Υπάρχει «συνταγή της επιτυχίας» για ένα κομμωτή που θέλει να κάνει καριέρα στο χώρο;
Η πολύ σκληρή δουλειά, η αφοσίωση, αλλά και το πάθος για την τέχνη της κομμωτικής είναι ο σωστός δρόμος για μια επιτυχημένη καριέρα. Είναι ένας χώρος που συνεχώς εξελίσσεται και χρειάζεται να είσαι πάντα ενημερωμένος για τις νέες τάσεις καθώς και για τα νέα προϊόντα τα οποία βοηθούν στο να δώσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα

-Έχεις καθόλου όνειρα για καριέρα στο εξωτερικό;
Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκα προτάσεις στο παρελθόν για καριέρα στο εξωτερικό, είναι κάτι το όποιο σκέφτομαι σοβαρά, αλλά προς το παρόν η βάση μου είναι στην Κύπρο. Ταξιδεύω συχνά στο εξωτερικό ως απεσταλμένος της Ιταλικής εταιρίας vitality’s, ώστε να φέρω στο νησί όλες τις καινούργιες τάσεις της κάθε σεζόν και τους ευχαριστώ για  την  για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.
Ποιοι είναι οι στόχοι σου Αντρέα για το μέλλον;
Είμαι στην φάση, στην οποία επεξεργάζομαι την επέκταση του κύκλου εργασιών μου και σε άλλες πόλεις της Κύπρου, με το άνοιγμα νέων κομμωτηρίων και στο πίσω μέρος του μυαλού μου αν όλα πάνε καλά, όπως είπαμε και πριν είναι η καριέρα στο εξωτερικό.






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost