Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η προσωποποίηση τις κύπριας "Αφροδίτης" συγκλονίζει και στον Καναδά.

Η Αφροδίτη ήταν θεά του Ολύμπου που αντιπροσώπευε την ομορφιά και την αγάπη. Αναμφισβήτητα ήταν
, είναι και θα παραμείνει στην ιστορία τις μυθολογίας ως Η θεά τις ομορφιάς! Ένα ακόμα πρόσωπο που αναδύθηκε σαν την Αφροδίτη είναι Η Εμμανουέλα Μαρία Χόργκα.
Η Εμμανουέλα είναι 24 χρονών και είναι απόφοιτος του Δε Montfort University στο Leicester τις Αγγλίας με πτυχίο στο Interior Design and Spatial Design. Στην καριέρα τις φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός και επαγγελματίας μοντέλο. Έχει πάθος για την μόδα, την μουσική, τα ταξίδια και τα extreme sports. Η αγαπημένη τις ατάκα είναι: “ Το καθετί γίνεται για κάποιο λόγο”.




Η Εμμανουέλα εντάχθηκε στην βιομηχανία του modeling, στην τρυφερή ηλικία των 14 τις χρόνων, στο πρακτορείο μοντέλων DIVA του k. Παύλου Μεταξά. Από τα πρώτα βήματα τις και μετά από τις μικρές δουλειές που τις έδινε το πρακτορείο  μοντέλων DIVA, Η επαγγελματικότητα τις Εμμανουέλας αναγνωρίστηκε και οι επαγγελματικές τις προτάσεις αυξήθηκαν δίνοντας τις την ευκαιρία να κάνει φωτογραφίσεις, promotions, fashion shows, τηλεοπτικές διαφημίσεις και  πολλά άλλα. 
Την είδαμε  επίσης στα καλλιστεία του Κυπριακού Διαγωνισμού Ομορφιάς Carlsberg 2008.



Ήταν υποψήφια για το εικοστό πρώτο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς “Miss Global Beauty Queen 2009” ο οποίος θα διεξαγόταν στην Κίνα. Αυτή τι στιγμή αντιπροσωπεύει την Κύπρο στον διαγωνισμό του Montreal του Καναδά στα καλλιστεία “Miss Euro Beauty Pageant” για να διαγωνιστεί και να αποκτήσει τον τίτλο “Miss Euro Goddess 2014” Ο τελικός διαγωνισμός του “Miss Euro Beauty Pageant” θα διεξαχθεί στις 07 Μαρτίου 2014. Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2013, μπορεί ο κόσμος να ψηφίσει ηλεκτρονικά την Εμμανουέλα όπως και εσείς που διαβάζετε αυτή την στιγμή αυτό το άρθρο.


Ας αποδείξουμε λοιπόν πως Η θεά τις ομορφιάς προέρχεται από την Κύπρο δίνοντας την ευκαιρία στην Εμμανουέλα να ανεβάσει των πήχη των κριτών αλλά και με την δική σας ψήφο να την αναδείξουμε επάξια στον τίτλο τις “Miss Euro Goddess 2014” Πατώντας στο πιο κάτω link, μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα όπου μπορείτε να ψηφίσετε την Εμμανουέλα πατώντας κάτω αριστερά τις ιστοσελίδας, το σήμα τις καρδιάς. Κάνοντας το αυτό Η καρδιά θα μετατραπεί σε κόκκινη αποδεικνύοντας την ψήφο σας προς την υπέροχη και μοναδική “Αφροδίτη”. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα, βρέστε το σήμα τις καρδιάς, κάντε click να γίνει κόκκινη και χαρίστε στην Εμμανουέλα την θέση που πραγματικά, τις αξίζει! Καλή επιτυχία Εμμανουέλα Μαρία !

Πατήστε εδώ και κάνετε vote:http://misseuromtl.ca/en/gallery/55-horga-emanuela-maria-1

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost